"Soepele gewrichtendag" van 10.00 tot 16.00 uur - In De Orbit Zeist
9 maart 2019

Dit is een dag om lekker in je lijf te komen, in beweging, in soepel contact met jezelf. Om eens met aandacht, speelsheid en liefde in je gewrichten te kruipen op zo’n manier dat het leven daar weer meer gaat stromen. Hierdoor worden je gewrichten beter gevoed en afvalstoffen kunnen beter afgevoerd worden. Dit ondersteunt waar mogelijk herstel. Een goede conditie van de gewrichtsvloeistof (en kapsel) zorgt voor vertraging van slijtage en beperking.

Voor Wie en Hoe
Voor iedereen die:
  • Verlangt naar bewegingsvrijheid in alle opzichten. Denk aan: Vrijer, authentieker in het leven staan, meer ruimte voelen voor beweging van binnenuit. Minder verzuurd en met meer plezier.
  • De gewrichten gezond en soepel wil houden (of weer soepel wilt krijgen) 
  • Gewrichtsklachten heeft en ernaar verlangt om van binnenuit te leren ze te ondersteunen. Denk aan: Ontgifting, betere doorstroming, liefdevolle verbinding, inzicht.
We reiken je oefeningen, ervaringen en kennis vanuit de natuurgeneeskunde en de Chinese geneeskunde aan, op een lichte, vriendelijke manier. We helpen je om liefdevol contact te maken met je gewrichten zodat je niets forceert. Ben je onder behandeling van een arts, stem af met je behandelaar. Zo nodig is persoonlijke begeleiding na afloop mogelijk.
 
Waar en Wanneer

9 maart 2019 van 10.00 tot 16.00 uur. Deur open om 9.30 uur.
Locatie: De Orbit in Zeist.
Adres: Odijkerweg 144, 3709 JK Zeist (8 min. station).

Kosten en Aanmelden
€ 75,00 inclusief btw.
Inclusief koffie, thee en uitgebreide syllabus.
 
Geef jij dit cadeautje aan jezelf en je gewrichten?
Wees welkom!